Unieke BMW S 1000 XR HP Edition

Voor een nog intenser racegevoel.

De High Performance onderdelen maken de motorfiets extravagant en uniek. Eerste klas componenten vervaardigd van carbon, titanium en aluminium. Deze kwalitatieve onderdelen zorgen voor de beslissende honderdste.

De inhoud van de Edition:

  • Akrapovic sport einddemper
  • Windscherm getint
  • HP berijdersvoetsteunen links/rechts
  • HP passagiersvoetsteunen links/rechts
  • HP koppelingshendel en remhendel gefreesd
  • Topcase klein, 30L
Inhoud
Akrapovic sport einddemper

High-end sportuitlaat: volledig van titanium, met eindkap en hittebescherming van koolstofvezel en met gelaserd logo. Indrukwekkend geluid, maakt elke rit ook akoestisch tot een sportieve belevenis. Gewichtsbesparing tegenover standaard uitlaat ca. 1,5 kg.

Windscherm getint

De getinte variant van het standaard windscherm onderstreept de sportieve totaalindruk van de BMW S 1000 XR. Met kras vaste coating.

HP voetsteunen set voor berijder en HP voetsteunen voor duopassagier

De CNC-gefreesde HP voetsteunen met schakel- en remhendel zien er niet alleen heel goed uit, maar zijn bovendien heel functioneel. Uitgebreide verstelmogelijkheden vervullen alle ergonomische en sportieve wensen van de bestuurder. De HP passagiersvoetsteunen hebben dezelfde uitstraling. 

HP koppelingshendel en remhendel gefreesd

De CNC-gefreesde HP koppelings- en remhendel is gemaakt van corrosieresistent geëloxeerd aluminium. Individueel instelbaar op de ergonomische wensen van de rijder (remhendel 5 standen, koppelingshendel 3 standen).

Topcase klein, 30L

De waterdichte topkoffer heeft een inhoud van 30 l bij een maximum laadvermogen van 5 kg en biedt plaats aan één helm. De deksel heeft een Soft-Close-functie.