Sport

DE BMW M 1000 RR

Racing like no other.

Je prestatiedrang drijft je aan. Je passie beheerst je en daagt je uit. De jacht op meer bepaalt elke milliseconden: pure motorsport. High performance, hightech materialen, uiterst hoogwaardige afwerking en exclusiviteit tot in het detail: de M RR is het eerste M model van BMW Motorrad. Zijn genen komen rechtstreeks uit de professionele racesport. Als M RR en M RR met M Competition Package biedt deze machine pure racetechnologie voor de hoogste performance-eisen in de motorsport en voor door adrenaline gedreven perfectionisten op de weg. Want #NeverStopChallenging is meer dan een belofte. Het is een verplichting.

DE BMW R 1250 RS

Sportief touren op de linkerbaan.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de BMW R 1250 RS kunt u tijdens elke rit meer weg afleggen. Het fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de boxermotor brengen u nog sneller op dreef. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt u over het hele toerenbereik meer koppel en een indrukwekkende flexibiliteit. Zo trekt u in elke situatie een fantastische sprint over het asfalt. De nieuw vormgegeven voorkant geeft met de volledige LED-koplampen een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch wel wat tegenwind hebben. Zo kunt u zich niet alleen snel maar ook comfortabel verplaatsen. Een ding is zeker: hoeveel weg u ook binnen welke tijd achter u laat: met de R 1250 RS stijgt met elke afgelegde kilometer uw rijplezier.

DE BMW S 1000 RR

De superbike van superlatieven.

Altijd snel en op de grens rijden, op zoek naar de ideale lijn? Daarvoor heeft u nu 152 kW (207 pk) onder zich. Een ontembare kracht stuwt uw RR helemaal naar het limiet - met een maximaal koppel van 113 Nm bij 11.000 t/min en een koppelkromme van ten minste 100 Nm over een toerengebied van 5.500 tot 14.500 t/min. Tien jaar nadat de eerste generatie van de RR de motorwereld versteld deed staan, presenteren we wederom een nieuwe maatstaf. Daarbij hebben we vrijwel elk onderdeel van de RR opnieuw geconstrueerd - van voor tot achter. Het resultaat: minder gewicht en merkbaar betere prestaties. Bent u voorbereid op de pole position en de overwinning? De RR wacht op u.