Onderhoud en reparatie

Ons paradepaardje: de werkplaats

Aan u een motor verkopen is wellicht niet de moeilijkste opgave. Maar u straks de tweede, derde en vierde verkopen, daarvoor moet er in een motorbedrijf iets ergens heel goed zitten: de werkplaats. Naast onze eigen opleiding volgen de monteurs natuurlijk alle technische cursussen op de BMW Training Academie. Maar naast al die knowhow is er passie; de wil om het beter dan goed te doen.

Onderhoud

Regulier onderhoud kan u ruim van te voren zien aankomen en wij verwachten dan ook dat u dat ruim van te voren met ons bespreekt. Als u dit wenst staat er een gratis leenmotor tot uw beschikking. Voor werkzaamheden "tussendoor" mag u altijd even vooraf bellen. We hebben een snel-bank voor het monteren van banden, remblokken, schijven of het verrichten van kleine reparaties en verhelpen van storingen.

Schade

Altijd vervelend, schade. Wij kunnen u veel zorgen uit handen nemen. Wij doen taxaties, expertises met de schade-expert van de verzekering en kunnen uw motor herstellen indien wij dit verantwoord achten. Wij kunnen u hierin goed adviseren.