Kleding

Ga in stijl met de BMW Motorrad Ride & Style Collectie 2020

BMW MOTORRAD RIDE & STYLE COLLECTIE 2021

LEVERBAAR VANAF VOORJAAR 2021

Rijplezier dat geen grenzen kent. Dat betekent dorst naar avontuur. Maar het betekent ook dat je op alles voorbereid bent. Met de BMW Motorrad RIDE & STYLE-collectie ben je er helemaal klaar voor. Te allen tijde. Bij elk weer. Voor elk avontuur. Voel de vrijheid van de weg. Laat je meeslepen door haar. Voel de polsslag van de stad. Bekend en tegelijkertijd spannend nieuw. Het maakt niet uit waar de passie je naartoe brengt. Je tweede huid biedt je zekerheid. Comfort en bescherming gaan heel nauw samen - het is de perfecte rijervaring.

 

BMW Motorrad Ride Collectie 2020

Onbeperkt rijplezier. Dit betekent een zucht naar avontuur. Maar het betekent ook op alles voorbereid zijn. Met de BMW Motorrad Ride Collectie ben je klaar voor vertrek. Op elk moment bij alle weersomstandigheden. Voor elk avontuur. Voel de vrijheid op de weg. Laat je erdoor meevoeren. Voel de stad bruisen. Bekend en tegelijkertijd zinderend nieuw. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat. Je tweede huid zal je beschermen. Comfort en bescherming die voor je ogen samensmelten: dit is de perfecte rijbeleving.

BMW Motorrad Style Collectie 2020

BMW Motorrad. Dit is passie. Je voelt het. De open weg lokt. Hij nodigt je uit. Dit is jouw race. Elke dag. Ga eropuit en maak de dag tot een succes. Maar het is niet de snelste coureur die de race bepaalt. Eén ding is belangrijker dan wat dan ook in een race: teamwork. Voel het in elke vezel: je maakt deel uit van de BMW Motorrad community. Je bent uit hetzelfde hout gesneden. En niet alleen wanneer je op je motor zit, maak je deel uit van dit grotere geheel. Met de BMW Motorrad Style Collectie maak je ook een statement als je niet onderweg bent. Blauw/wit/rood. Dit is BMW Motorrad. Dit ben jij.

Vijf jaar garantie op alle BMW helmen

We hebben fantastisch nieuws voor je: wij verlengen de garantietermijn op alle helmen van 2 tot 5 jaar – dit geldt zelfs met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2020. De garantie omvat materiaal en fabricagefouten van het product. 

De langere garantie is niet van toepassing op ingebouwde BMW Motorrad communicatiesystemen.